2017.01.04 15:49

2017 Angyali Üzenet

A 2017- es év csodálatos élményekkel, tapasztalásokkal gazdagítja mindannyiunk életét. Nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy lelkiekben, szellemiekben növekedjünk és fejlődjenek vezetői képességeink.

 

Annak ellenére, hogy ez az év túlnyomórészt a materiális világgal, annak aspektusaival ( tanulás, fejlődés, anyagiak, üzlet) és kihívásaival telítődik, nagyon fontos szerephez jut az ÉN is. A legbelső ÉNÜNK ébredhet fel, aki számára nemcsak a másokról való gondoskodás a fontos, hanem az, hogy önmaga jóllétét is megteremtse. Ami belül van, csak az nyilvánulhat meg a külvilágunkban, életünk eseményeiben. Az önmagunkkal foglalkozás cseppet sem önző dolog, és nem is Egó vezérelte tevékenység. Önmagunk szellemi, lelki gyarapodása azt jelenti, hogy készek vagyunk arra, hogy felépítsük saját világunkat, ami áldást és jóllétet hoz mindent érintett javára.

 

Szükséges megtanulni az adakozás és a befogadás ( adni és kapni) egyensúlyának megteremtését. Amikor ölelő Angyal szárnyak jelennek meg életünkben, fogadjuk hittel és őszinte, nyílt hálával az áldást. A kihívások, melyek megérkeznek az életünkbe ennek a fontosságára tanítanak. Szükségtelen a vaksötétetben tapogatózni, amikor lehetőségünk van arra, hogy felkapcsoljuk a villanyt.

 

A kapcsolatok ugyancsak fontos szegmensét képezik az évnek. Vannak olyan kapcsolataink, melyeket régóta nem ápoltunk. Talán valós, talán vélt oja van, talán egyszerűen csak elsiklottunk felettünk. A szeretetről és azokról, akik a szívünkben élnek nem szabad lemondanunk. Keressük a lehetőséget arra, hogy rég nem látott barátainkat, családtagjainkat felkeressük, ápoljuk a kapcsolatainkat, hiszen minden egyes lélek azzal a szándékkal érkezett a Földre, hogy mások szívének lángjával egyesülve valami nagyszerűt hozzon létre a világban. Valakinek ránk van szüksége, a mi fényünkre, valakire pedig éppen nekünk.

A múlt sok időnket, energiánkat emészt fel. Eltávozott szeretteink, elmulasztott lehetőségeink...Amikor képessé válunk arra, hogy elengedjük, maradéktalanul megbocsássunk, képessé válunk arra is, hogy szívünkbe fogadjuk Istent/Istennőt/Angyalokat.

 

Munkahellyel, pénzügyekkel kapcsolatos lehetőségek folyamatosan megjelennek az évben, azonban arra mindenképpen figyelnünk kell, hogy felkészülten fogadjuk az érkezését. Itt is érvényes: engedd el a múltat, hogy befogadhasd a jelent és tudatosan új jövőt teremts.

 

Nyitott füllel, szívvel és elmével válunk képessé arra, hogy megértsük az áramlat ritmusát.

Ariel arkangyal segítséget nyújthat minden földi, materiális dolgunk kialakításában, fejlesztésében, csupán kérnünk kell őt, hogy vezessen az utunkon. Kérhetjük még Gábriel arkangyalt, aki különösen nagy segítséggel láthat el minket a lehetőségek idején. Emlékeznünk kell: az Utunk áldott; az Életünk áldott; s minden okkal történik, minden okkal lép vagy távozik az életünkből. A lehetőségek áramlatábal való úszás, felkészít minket arra, hogy azzá válhassunk, akik vagyunk.

 

Az életünk fejlődésének alap pillérét szükséges erősítenünk: Magabiztosság és Megbocsátás.

A 2M utat mutat a Hitünkhöz, belső énünkhöz, a bennünk élő gyermekhez. Elénk tárja a régi hiedelmeinket, melyek már nem szolgálják javunkat, és erőt biztosít az Önmagunkra találásban.

Érdemes feltenni magunknak a kérdéseket:

Kinek szükséges maradéktalanul megbocsátanom?

Hiszem- e, hogy megérdemlem a jóllét minden aspektusát?

 

Hinnünk kell abban, hogy az álmok valóra válnak.

Hinnünk kell abban, hogy megérdemeljük a jobbat, a szebbet.

Hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk használni Teremtő erőnket arra, hogy minden őszinte és tiszta kívánságunkat manifesztálni tudjuk.

Ezt az erőt mindannyian megkaptuk, azonban még mindig kevesen élnek az áldásaival.

Bátran kérhetünk támogatást Angyalainktól ahhoz, hogy felismerjük és alkalmazzuk ezt az energiát!

Mire is figyeljünk a Teremtő folyamatainkban?

A kerek egészre. A nagy Almára. A Végső Valóságra. Ha elfogadjuk az erőt, azt is el kell fogadnunk, hogy mindennap közelebb kerülünk ahhoz, amire vágyunk. Ha szétszóródunk, és apró részletekre koncentrálunk, meglehet, hogy elaprózzuk az életünk csodáit. Azonban, ha az Egészet látjuk magunk előtt, nincs más dolgunk, mint élvezni Utazásunk pillanatait, hiszen mélyen belül tudjuk, érezzük, hisszük, az utunk oda vezet, minden állomásával együtt, ahová menni kívánunk. Ha olykor elveszítenk ezt a hitet, Gábriel arkangyal megerősítheti, új életre keltheti bennünk.

 

Minden utunk az Új Élet felé vezet. Tudatos léptek egy Tudatos Utazásban. Ez az évünk legnagyobb csodája és áldása. Legfontosabb, amit mindjárt az év első napján el kell döntenünk: Hová vezessen/ hová vezet az Utunk? Amikor megszületik a válasz, megszületik egy tiszta lap Életünk Varázslatos Könyvében. A forgatókönyvet mi írjuk; hálával és szeretettel fűszerezzük, mígnem elérhetővé válik számunkra.

 

Az év energiáinak központjában az üzleti, pénzügyi kiteljesedés lehetősége áll. Ezt mindenképpen szem előtt kell tartanunk, azonban a kapcsolataink egészségéről sem szabad megfeledkeznünk. Már volt érintve ez a terület, azonban most a kapcsolatok önmagunkra fókuszálnak. Mindarra, amik/ akik vagyunk.

 

Hogyan viszonyulunk az Élethez?

Hogyan viszonyulunk a Jövőhöz?

Milyen kapcsolatban állunk az Univerzummal, Istennel, Önmagunkkal?

Felfedeztük-e a kapcsolatot a Végtelen Szeretet Forrásával, ápoljuk- e vele a kapcsolatot?

 

Minden belülről ered, s a külvilágban válik láthatóvá. Ami idekint megnyilvánul, az van bent is. Ápoljuk a kapcsolatot belső világunkkal, tápláljuk Lelkünket a Fénnyel. 

Arra születtünk, amire.

 

Mindannyian más célt szolgálunk, azonban a Nagy Úton, a Nagy Utazásban, az Univerzumban ezek a célok találkoznak valahol. Azt hiszem a legjobb tanács, amit kaphattunk az Angyaloktól az, az, hogy kövessük szívünk dobbanását. Kövessük a belső hangot és higyjünk magunkban! Legyünk biztosak abban, hogy életünk nemcsak szép, hanem áldott is, és a lépéseink élvezhetnek a boldogsághoz. A belső hangot, a szívünk dallamát követve meg tapasztalhatjuk a valódi jóllétet.

—————

Vissza


Elérhetőség

SunriseDreamCoaching